nabore.bg

България

Записките на Иван Демирев: Кой не успя да вземе левия завой? (втора част)

За Иван Де светът вече бе в Трета световна война. Според него предстоеше развихрянето на Горещата фаза. Битките на Балканите и Близкия Изток бяха прелюдия към тактическите планове да се променя света още, и още. В момента се извършваше подмяна във върхушката на управляващите режими с най-ортодоксалните американофили. Европа навлизаше в драстична икономическа криза и тълпата „разгонваше” управляващите елити. Така се вървеше към отглеждането на нови военолюбци, както в края на тридесетте години от миналия век. Настигна ни дори лошият пример на западните лумпени - подпалвачи на леки автомобили се пръкнаха из софийските квартали.

 

Заговори се за „коктейлите Молотов”.

 

Иван Де ги нарече Путинки!?!

Купуваш си водка “Путинка”, изпиваш половината, нажабуркаш си устата и плюеш върху бензиновата капачка. После щракваш с газовата запалка и я слагаш върху спиртираната капачка. Накрая се включваш, като пожарникар и гасиш, заедно с всички!!! Так полека лека може и Закон за предварителното следствие да си изкараш, както стана след американските Близнаци!

Един по един отпадаха европейските ръководители, поддържащи диалог с Путин. В Германия доминираха последователите на Аденауер – начело с Меркел. В Полша заемаха позиции наследниците на шляхтата – братята близнаци близнаци.

 

Оранжевите вакханалии

 

застрашаваха държавността. След Чехословакия и Югославия, идваше ред на Украина. На върха се появиха католиците и Ржеч-Посполита. На изток казачеството подготвяше самоуправление. Одеският регион, “подарен” от Хрушчов, повече руски, вече е на хохлите!?!. Цели казачески области преминаваха към самоуправление и самозадоволяване. В Грузия ликвидираха Академията на науките и си дъвчеха вратовръзките!

Събитията във Франция, разбира се, се финансираха през океана! Поредната френска република се срутваше до “силов режим”. Дойде американският възпитанник  Саркози. Смениха Берлускони с “Буш-менът” Проди.

 

После пак дойде галантът Берлускони

 

и накрая в Гърция и Италия назначиха “правилните” лица. Пожарите тръгваха на Изток. НАТО се намеси в Либия, когато му дойде времето!

Европа ще беше готова и социалисти нямаше да са необходими. За сега Станишев оглави партията на Евросоца, до следващия си изборен срив!?! Симбиозата МЕРКОЗИ управляваше метафизично и виртуално – и то със световните пари.

Съдбата на социалистите в България, се повтаряше! На новия пореден конгрес на БСП, чиито дебати бяха разлюляни от армейския генерал Любен Петров, “всичко се беше под контрол!?!” По закона на еластичните сили можеше дебатът да “избие”, само че зад кулисите и по кулоарите - санким голяма работа. Нали обединението “Марксистка платформа”, премина към комунистите! На върха на „Иглата БСП”

 

нямаше място за две идеологеми!?!

 

Противоречията се задълбочаваха и поредната Вавилонска кула на социалистите се срути, през зимата. Отчаяните тълпи се готвха за скок. Всички могат да бъдат повлечени в защита на АЕЦ и здравеопазването, както и срещу ценовия шок, но нищо нямаше да спаси властта.

Пък и струваше ли си?

Може би да!?!

 

 Сашо РАДЕВ- Див дядо

2011 година


(Следва продължение)