nabore.bg

Хората говорят

Катерина Евро: Не робувам на диети

Актрисата обожава дънките, ненавижда късите поли

 

Катерина Евро дебютира пред публика на 16 години като най-младия фотомодел, който снимат за списанията от соца "Лъч" и "Лада". После започва работа като манекен на ЦНСМ. "Още от онова време си падам по модата. Тогава с тоалетите за всекидневието беше доста по-сложно от сега. По магазините нямаше почти нищо. Изчаквах, а и моите колежки правеха същото, дрехите от ревютата да се потъркалят малко насам-натам и след това ги купувах с отстъпка".

Катерина открай време

 

е фен на стила "гола, нахална и млада"

 

Защото чаровницата, въпреки че е представител на аналитичната зодия Дева, е невероятно атрактивна. Брюнетката има отлични пропорции. Модата на джинсите със смъкната талия и бюстиетата просто е създадена за нея. Докато другите дами се тормозят, арестувани в дълги тесни рокли и се правят на Грета Гарбо, Евро лудее с дънки и тениски. Никога обаче никой няма да я види с минижуп.

"Винаги съм мечтала да облека къса пола. Но отлично знам, че краката ми не са от най-правите. Заради това движа с панталон или с дрехи до глезена", разкрива своите малки тайни актрисата. Като жена достатъчно откровена, тя не може да диша лицемерието на така наречените хайлайфни госпожи, които не могат нито да се обличат като хората, нито пък да признаят, че нямат вкус, и да потърсят съвет. "Но, пази боже, аз да давам акъл на някого. Виж, ако някой ме попита, ще кажа какво ми харесва или не. Но напоследък забелязвам, че дори

 

на ревюта не ми е интересно

 

Какво да им гледам толкова? Те няма да ме ориентират в модата. Нито пък ще ме стимулират да купувам едно или друго. Моята философия на клиент е съвсем проста - трябва ли ми конкретен тип дреха, отивам в магазина и пазарувам. Всичко останало е губене на време. За жалост тези шопинги стават през все по-големи интервали от време, защото парите не ме бият през пръстите", споделя Катерина Евро.

 

Тя няма проблеми с килограмите.

 

Въпреки това обаче си е купила преди години от площад "Славейков" книгата "Правилният начин за хранене според вашата кръвна група" и вече знае наизуст железните правила, разяснени и анализирани в нея. "Не става дума толкова за някакви драстични диети, колкото за това да се чувстваш в кондиция. Когато се храня предимно с плодове и зеленчуци, съм изпълнена с енергия. Аз съм против това да се гладува и след това да си като парцал, та чак името да не можеш да си кажеш."

Катето сама отглежда сума ти вкуснотии в личната си градина. Прочутите й домати могат да съперничат с тези на Иван Гарелов, които миналия сезон достигнаха по килограм парчето.


За кожата и косата

 

на дамата пък се грижат в салона на столичен хотел. Там фризьорките дават всичко от себе си, за да бъде актрисата тип-топ от главата до петите.

"Дори и най-красивите жени имат нужда от системни грижи. Масажите са нещо вълшебно, стига да можеш да си го позволиш, разбира се", твърди прочутата дама.

 

Сибила СТАНКОВА 


Катя Евро в целия си блясък

Катя Евро в целия си блясък

Актрисата заедно с екранния си партньор Павел Попандов

Актрисата заедно с екранния си партньор Павел Попандов

Катерина влязла в киното през модния подиум

Катерина влязла в киното през модния подиум

Миг от лятната ваканция на г-жа Евро

Миг от лятната ваканция на г-жа Евро