nabore.bg

Дом и двор

Как да подредим гардероба?

Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място. Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите. Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място. Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите. Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място.

hd,.ele

Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите. Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място. Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите. Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място. Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите. Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място.

Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите. Науката вече влезе и в гардероба и така и там не остана неизследвано място. Американският учен професор Кей Обендорф от Ню Йорк се заел да проучи химически влакната на тоалетите. На база на проучванията му вече са определени няколко основни принципа за правилното подреждане на дрехите.

  • В шкафовете трябва да се подрежда само чисто бельо. Дори и невидими в началото следи от пот могат да оставят петна.
  • Не пръскайте дрехите с дезодоранти, парфюми и спрейове за коса – от тях влакната остаряват бързо.
  • Когато сушите дреха, ако е възможно, обърнете я с хастара навън. Така се запазва за по-дълго време свежестта на плата.
  • Петната по дрехите чистете веднага, в противен случай те продължават своето действие на окисляване, като впоследствие трудно се премахват.
  • Дрехите се перат само тогава, когато е необходимо.
  • Добре е колкото се може повече да държите отворени вратите на гардероба си. И дрехите се нуждаят от въздух, дори и да не сте ги носили дълго.
  • Не е практично да опаковате тоалетите си в пластмасови пликове. Без достъп на кислород тъканите по-бързо остаряват.
  • Ако имате възможност, съхранявайте полите си в хоризонтално положение.
  • Желателно е по-често да преподреждате дрехите в гардероба, за да може тъканта да се движи.