nabore.bg

Не може да бъде

Хороскоп за всеки ден: Мъжете грешат според зодията

Раците често сменят настроението, Лъвовете са много властни

 

Щом малко опознаете един Овен, ще разберете той съвсем не е така силен, твърдоглав, лоялен, динамичен и безстрашен, както го описват. Мъжът Овен е фатален баща, завистлив, безкрайно склонен към конкуренция и жесток. Ако сте жена и искате да се сгодите с Овен по-полезно ще е да изучите “Наръчника на добрата бавачка”, отколкото “Кама Сутра”.

Телците са най-конвенционалните и най-скучните хора от целия зодиак. Тайно завиждат на личностите, които водят зрелищен живот, техни идоли са поквареният Скорпион, престъпните Близнаци и Козирозите, светски хора и сноби. Ако пет минути след като се запознаете с един мъж, ви се стори, че той е един от най-големите досадници в историята, сигурно е, че е Телец.

 

Сексуалните подвизи на мъжа Телец

 

могат да траят само пет секунди, след което той се превръща в дърво. Близнаците съвсем не са многостранно развити личности, ловки, съобразителни и очарователни. Близнаците са истински престъпници, които могат да продават дефектно оръжие на враждуващи групировки, да пречистват парите на мафията и да се возят без билет в автобуса, правейки се на деца в предучилищна възраст. Колкото до секса, трябва да го кажем с цялата жестокост: мнозина от тях са импотентни.

Раците не могат да бъдат блестящи в обществото, те са егоцентрици, самосъстрадателни и опасни поради бързата смяна на настроенията. Мъжете са ужасно малодушни. Иначе могат да бъдат пламенни любовници, но и кръгли нули. Понякога мъжът, който само преди минута е приличал на пъргава маймуна, люлееща се в джунглата на физическата интимност, изведнъж изоставя изненаданата си партньорка, за да отиде да види колата си.

Лъв - отговорен, щедър, но е и най-омразното, най-властното, най-безчувственото и най-надменното същество. Потискащи, тщеславни, алчни. Един космически принцип гласи, че

 

Лъвът може да се влюби само в друг Лъв

 

 и този друг Лъв е самият той. Ако има нещо по-лошо от богатия Лъв, това е бедния Лъв. Това патетично същество сякаш казва: “Искам, а не мога.”. То е материалист, но нямам с какво да се нахрани.

Дева - те са безкритични, свръхкритични или хипохондрици, често са обхванати от фикс-идеи относно личното си удобство и имат намерение да преживеят третата световна война. Една анкета разкри, че много висок процент Деви имат противоядрено скривалище или си го строят.

Везни - родените под този знак имат проверената способност да лъжат и ласкаят. Мъжът е неспособен да реши в кой точно момент трябва да прегърне девойката и макар привидно да показва жар и сексуален опит, в часа на истината нещата се обръщат.

Скорпионът жадува за власт, за да задоволи странните си страсти. Известно е, че повечето от президентите на Съединените Щати са били Скорпиони, макар и да е успокояващ фактът, че мнозина от тях са були убити по време на мандата си (по-малко успокояващ е фактът, че убийците също са били Скорпиони).

 

Стрелците са недодялани, груби и напълно им липсва такт.

 

Могат да настъпят човек по пръстите и да ви потупат по рамото, когато носите поднос със стъклени чаши. Повечето от жените, които са имали работа с този знак, ще ви кажат, че не се отличава с особени умения в секса.

Козирог - ако някой път се почувствате на една крачка от ръба на пропастта, не търсете приятеля си Козирог до себе си, а зад себе си. Мъжете окачват фалшиви дипломи по стените на кабинета си, мамят, когато играят, и използват перуки, ако оплешивяват. Козирогът рядко изпитва истинска обич към някого и ако спи с вас, то е за да ви измъкне пари, престиж, издигане, представяне на най-добрия ви приятел или екскурзия до хубав курорт. Жените, омъжени за Козирози, са сигурни, че техните съпрузи ще се отнесат романтично към тях само един път в годината: в деня на годишнината от сватбата. Поради непоправимия си кариеризъм Козирогът подражава на известни личности.

Водолей - родените под този знак винаги търсят алтернативни начини на живот, защото не обичат да приличат на другите. Хипитата и любителите на летящите чинии

 

почти винаги са под знака на Водолея,

 

както и жените, които искат да бъдат самотни майки. Девойките, които започват сексуалния си живот с Водолей, се събуждат на другия ден, без да знаят дали не са още девици, защото са очаквали нещо повече от нощта.

Риби - плахи, слаби, те са незабележими. Където и да се намират Рибите, обикновено никой не ги забелязва. Мъжете от този знак са зиморничави и в леглото се държат като монаси.

 

Наборе.бг