nabore.bg

Докторе, защо?

Знаете ли, че: Гроздовото семе гони сърдечно-съдовите заболявания

Тайната на високата ефективност на гроздето срещу редица заболявания се крие в неговата сърцевина, а именно в малките семенца.

Гроздето присъства на трапезата ни от векове. Освен че е изключително вкусно, то е и невероятно полезно, а семето му е мощен антиоксидант, който предпазва тялото.

Изследванията върху гроздовото семе започват преди няколко десетилетия, провокирани от „френския парадокс”. Оказало се, че във Франция процентът на хората със сърдечно-съдови заболявания е изключително нисък. Учените установили, че тайната се крие в тяхното прочуто червено вино. Последвалите проучвания доказали, че олигомерните проантоцианидини, съдържащи се в големи дози в семките на гроздето, предпазват от заболявания на сърцето.

GinkgoVin е доказана комбинация комбинация от висококачествени, синергично действащи екстракти от Гинко билоба и Гроздово семе. GinkgoVin действа благоприятно на кръвообращението, кръвооросяването и паметта. GinkgoVin е изцяло натурален! Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. Търсете в аптеките!

 

www.botanic.cc