nabore.bg

Докторе, защо?

Гинко билоба и гроздовото семе помагат да се справим със стреса и високото кръвно налягане

Януари е месецът на най-тежките депресии. Дългоочакваните празници са се изнизали. Изпратили сме децата и гостите, и къщата е отново празна или пък се връщаме отново на работа. Имаме нови очаквания,  нови начинания, поемаме нови задължения и обещания към себе си, които трудно изпълняваме: „От тази година ще се храня здравословно, ще обръщам повече внимание на близките си, няма да се ядосвам.“ Неслучайно месец януари е месецът с най-много оплаквания от високо кръвно налягане или от стрес и депресия. Просто силният заряд по време на празниците изведнъж отминава и остатъкът от бляскавите светлини е болезнен.

Но можем да погледнем на януари с нови очи – ново начало, което вещае само добро, нови възможности и нови пътеки, които ни чакат. Можем и да се позовем на силата на природата и да потърсим у нея подкрепа и отговор на проблемите ни.

Уникално благотворно действие върху кръвоносната и сърдечно-съдовата система имат екстрактите от древната билка Гинко Билоба и екстрактът от един от най-силните натурални антиоксиданти – Гроздово семе.

Гинко Билобата е силен адаптоген, т.е. позволява на организма по-лесно и бързо да се адаптира към условията. Засилва оросяването и кръвообращението към мозъка. Това води до повишаване на паметта и концентрацията.

Положителното действие на екстракта от Гинко Билоба върху сърдечно-съдовата и кръвоносната система се подсилва от екстракта от Гроздово семе. Той подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове, прави ги по-здрави и устойчиви, премахва атеросклеротичните плаки по вътрешните им стени. Силните антиоксидантни свойства на екстракта от Гроздово семе го правят изключителен имуностимулатор с противовъзпалително и противоалергично действие.

Комбинацията от двата натурални растителни екстракта е ценна за хора с високо кръвно налягане, попадащи в рисковата група на сърдечно-съдови заболявания, за хора, страдащи от снижен тонус и хронична умора. Двата екстракта, които се характеризират с много висока концентрация на биоактивните компоненти (100 мг Гинко Билоба екстракт и 50 мг Гроздово семе екстракт), са съставки на продукта – GinkgoVin. Една таблетка дневно осигурява необходимото количество от екстрактите за проява на благотворния ефект.

 

www.botanic.cc