nabore.bg

Тежката дума

Фронтално: Лошо, Радев, много лошо!

За да не омръзва на публиката, Цветанов с асансьорния апартамент се е кротнал и избутва напред верни оръженосци. В парламента това бяха Антон Тодоров и Спас Гърневски. А сега се появи някакъв с титла криминален психолог. Този мераклия-неизвестник за власт го дава тежко и важно. Психологът Росен Йорданов: "Президентът кара българите да се чувстват нещастни!"

Психологът, уж де, отваря уста, а чувам суфлирането на човека–мозък Цветанов. Ако ще да стане шеф не на някакъв измислен мозъчен тръст, а на НАТО, Цвъки си остава човек с полиран мозък. Рекох си: я, да прочета, белким науча нещо оригинално от този „криминален психолог”. И каква била работата – президентът не се усмихвал! Как може така? На Нова година, приветствие, а бил сериозен и „принасял траурност”! Да се усмихваш, когато говориш за състоянието на държавата, е все едно да разказваш вицове на погребение.

Радев карал българите да са нещастни! Защо ли? Вероятно защото: той източил водата в язовирите. Той е оставил един милион и половина българи на ръба на оцеляването. Той краде от санирането и магистралите. Той пръска пари за някакви ненужни самолети, а няма детски градини, прилични болници и пенсии. Той е раздал щедри пари за 637 къщи за гости. Той е уредил Цветанов със седем апартамента. Той е подписа предателския договор с Македония. Той натика България по всички показатели на последно място, а по свобода на словото на 111-то!

Ех, този Радев – как не се научи от Борисов да говори оптимистично-патетично. И с усмивка!

Лошо, Радев, много лошо!

 

Стефан СЕВЕРИН

От фейсбук