nabore.bg

Тежката дума

Фронтално: А аз съм Русия...

Идеологическите приумици в днешно време нямат равни на себе си. Журналистическите пригласяния- също...

   Убиха няколко души .Всички викнаха и почнаха да пишат и подражават: ”Аз съм Шарли!” В Париж ислямисти-изроди предизвикаха безредици. Убиха стотина и раниха още толкова души. Светът, социалните  мрежи, медиите многократно произнесоха: ”Аз съм Париж!”, „Аз съм французин!”... Оцветиха стотици обекти с френското знаме. Всички са в скръб и минути мълчание за жертвите на тероризма...

Над Синайския полуостров терористи предизвикаха самолетна катастрофа. Умряха над двеста невинни руснаци и русначета... И как никой не произнесе: ”Аз съм Русия!”

Иво Инджев няма как да се сети, нито на Росен Плевнелиев няма да му хрумне да замени темата за хибридната война и за нашите сайтове, “хакнати” от Владимир Путин.. Но нали има гражданско общество, има социална мрежа, има русофили най-малкото, има няколко партии, които иначе се кълнат в приятелство с Русия и интернационалното си чувство!

Затова ви подсещам, господа демократи, братя българи: „А аз съм Русия!” И вярвам, че тя ще промени света, че тя ще помогне в борбата с ИДИЛ, защото в ушите ми екне песента по стихове на Константин Ваншенкин „Хотят ли русские войны ?

  

Лозан ТАКЕВ

 


Лозан Такев

Лозан Такев