nabore.bg

Вкусно

Домати, пълнени с яйца

Необходими продукти: 1 кг домати, 125 г масло, 10 бр. яйца, 150 г кашкавал, черен пипер, сол.

Начин на приготвяне: На доматите се изрязват капачета и се издълбава вътрешността. Издълбаните домати се отцеждат, а след това се нареждат в намазана с масло тавичка и се посоляват. Във всеки домат се слага бучица масло и се счупва от ниско 1 яйце. Пекат се около 20 минути в средно затоплена фурна. Поднасят се топли, поръсени с настъргания кашкавал и счукан черен пипер.

 

Предлага Стефка БАКЪРДЖИЕВА, Гълъбово

 

ВАЖНО! Всеки, който иска да предложи своя специалитет нека ни пише на адрес info@nabore.bg

Ще публикуваме вашата рецепта, а в края на всяка седмица един от вас, след жребий, ще получи награда от сайта.

Чакаме писмата ви! Пишете – не ни жалете!