nabore.bg

Докторе, защо?

Д-р Добри Стойков: С радиестезия се открива и лекува рак

Златни съкровища за милиарди се крият в земята на България

 

„Бъдещето е на радиестезията, стига управляващите да проумеят, че радиестезистите само могат да помогнат на медицината. Думата радиестезия буквално означава усещане на вълните и техните колебания, излъчвани от обектите на живия и неживия свят. Всичко в природата трепти и излъчва. Тези усещания се долавят само от определени хора, притежаващи необходимия магнетизъм и диапазон на биополето”, казва единстевният лекар – радиестезист у нас д-р Добри Стойков.

„Радиестезистът оператор усеща и открива отрицателните чуждеродни структури на болния орган чрез енергийните центрове - чакрите, които са част от енергийното му тяло. В случая те играят ролята на приемчици.

 

От преобразуването на енергията на излъчване се отделя хормон

 

Последният активира нервната система на радиестезиста, а тя - мускулната му. Така се формира т.нар. идеоморфен акт, предизвикващ въртене на махалото или т.нар. багети. От друга страна, радиестезистът лечител изпраща част от своята положителна енергия до болния орган. По този начин премахва от него болестотворните отрицателни енергии които лечителят приема в себе си и ги неутрализира. При това положение ян и ин енергиите се възстановяват напълно и органът оздравява. Ето в това именно се заключава технологията на радиестезичния метод”.

Специалистът говори и за кармичните проклятия.  „Колкото и да ги отрича медицината, те съществуват и това отдавна е доказано от световно известни учени. Това са т.нар. кармични и родови проклятия, известни още като божии наказания. Те са един от основните фактори за възникването на рака. Обикновено ракът възниква едновременно на няколко места. На заболелите органи започва да липсва енергията ян. Където няма ян, там има рак. Ян и ин са основните управляващи енергии в организма на живите същества. Ако един орган притежава 100% ян и ин, значи той е здрав. При липса на енергията ян на даден орган,

 

се уврежда мембраната на клетките.

 

 Според енергийната теория, структурата и строежът на клетките се състои от две части: ядро - изградено от белтък и сяра със знак (+), и мембрана на клетката със знак (-). Тя от своя страна се състои от двойно и тройно ненаситени мастни киселини на линоловата и линоленовата киселини с въглеродна верига от 18 и повече звена. При липса на ян енергия, мембраната на клетката се разрушава. Разпада се и електрическият облак, както и връзката със слънчевите фотони. Така клетките на даден орган загиват. Ето в това се изразява същността и смисълът на болестта рак”, казва Стойков.

Според него всяко радиоактивно облъчване на човешкия организъм, използвано с лечебна цел и от други източници, води до възникване на т.нар. свободни радикали. Характерно за тях е, че им липсва един електрон и за да съществуват, си го набавят за сметка на околните клетки. Същите тези свободни радикали застават по средата между ядрото (+) и мембраната (-) на клетките и последните загиват.

 

Настъпва клетъчна смърт.

 

Много често свободните радикали нападат хемоглобина и го увреждат. Подобни радикали възникват в организма на човека от олио, произведено чрез нагряване при висока температура - стотици градуси.

Химиотерапията, лъчетерапията и хормоналните видове лечение също водят до образуване на свободни радикали, обяснява радиестезистът. По думите му, в следствие на тези методи настъпват масови разстройства и нови болести в организма на човека. „Днес някои хора, щом чуят думата рак, изпадат в ужас и в стрес. Хора, запазете спокойствие! Знайте, че има и друга наука, за която няма неизлечима болест. Радиестезичният енергиен метод е в състояние за кратко време да открие болните от рак органи и да ги неутрализира.

 

Той е мощна космическа сила,

 

 която няма равна на себе си. Зад космическата енергия, захранваща опитния радиестезист, стоят плеяда от космически светила със свои определени кодове, чрез които ние можем винаги да влизаме в контакт и да се информираме за истината. Обикновеният човек няма как да си представи всичко това. Всички, които се съмняват и не вярват на тази всеобхватна наука, задържат собственото си развитие, както и това на планетата.

„Във Франция и Германия радиестезията се изучава и в университетите. Много медицински специалисти самостоятелно изучават тази наука, за да повишат качеството на своята диагностика и лечение. Може и да не ви се вярва, но за радиестезията не е проблем дори лечението на вируса ебола, както и на болестта син език. Същото се случи и когато изчезна малайзийският самолет. Съобщихме за местонахождението му, но не ни повярваха. Този самолет и досега си стои на мястото с всички пътници, макар че се твърди, че местонахождението е неизвестно”, убеден е Стойков.

„Днес хората на Земята са пълни с паразити от семейството на метилите. Такива са чревният метил - трематода, овчият чернодробен, панкреатичният говежди и човешкият чернодробен метил. Голямото им разпространение се дължи на високия ръст на животинския свят от говеда, свине, пернати и четирикраки домашни любимци. За да се превърнат тези метили в активен рак, са им необходими разтворители като изопропиленовия алкохол, бензола, ксилола, тулола и др. - всички те са остатъчни продукти в храната ни”. Според него, подобно въздействие оказват също така пастата за зъби, различните лосиони и козметичните средства. Всички тези разтворители, които споменава, се натрупват в предпочитани за тях органи. Например изопропиленовият алкохол се натрупва най-често в черния дроб, давайки възможност на чревния метил да завърши именно там жизнения си цикъл.

 

А това дава началото на раковия процес.

 

Всичко това води до възникване на общия всеобхватен раков процес, или това е всеобщият продукт, наречен митотичен стимулант и обозначен с термина “Орто-Фосфо-Тирозин”. Щом в организма се констатира чрез радиестезичното махало и в съответствие с хомеостазата на дадения орган наличието му, означава, че е налице раков процес. „Но радиестезичният метод позволява пълното му премахване още при самата диагностика. Пациентът става свидетел за наличието, а след това и за изчезването на рака. Методът позволява по време на диагностиката пациентът да вижда това, което вижда и лечителят радиестезист. А това дава сила и оптимизъм на болния за живот. Голяма част от хората са непросветени в областта на енергийната медицина и нейните причини. Това е медицина на бъдещето, донесена от древността от някогашната развита цивилизация, построила египетските пирамиди. Средната възраст на човека, спазващ изискванията на радиестезичния метод е 140 години”.

 

Драгомира ИВАНОВА

 

 

 

 

 

 


Д-р Добри Стойков

Д-р Добри Стойков