nabore.bg

Не може да бъде

Дете, родено в Бермудския триъгълник, има невероятни способности

Петгодишната Мина се родила през януари по време на туристическо пътуване на своите родители, когато прекосявали Бермудския триъгълник на кораб. Още съвсем малко, на 3-4 години, детето показало удивителни способности –то можело да чете мислите на своите родители и да придвижва с поглед малки предмети. Мина всеки ден изумява експертите, които сега я изследват в един от научните центрове на Германия.

Психотерапевтът Гюнтер Бейл е написал голяма статия ,след като проучил способностите на момиченцето. Доказано е, че сега Мина може правилно да познава 90 случая от 100 мислите на хората, с които общува. Освен това детето движи и повдига с поглед леки предмети. Гюнтер Бейл смята ,че генетическата структура на детето е променена под въздействието на непозната сила,  която съществува в района на Бермудите.

Мина се е родила по време на плаване по маршрута Бахамите-Майями. Това станало в рамките на 45-те минути, когото всички пътници на борда на кораба и екипажа са почувствували силно главоболие и нерозположение. Това изпитал на себе си и капитанът и старите морски вълци, които прекосявали океана не веднъж. Бейл разпитал пътниците и всеки от тях изпитал някакво непознато зловещо чувство именно през тези 45 минути. Тогава именно майката на Мина усетила родилни болки и момиченцето се появило преждевременно на белия свят. Бащата пък по същото време имал припадък от неизвестен произход и около 10-тина минути бил в безсъзнание.

Отначало родителите на Мина само се удивлявали от способностите на дъщеря си, сега тези техни чувства са повече тревожни. Те считат, че тези необикновени качества на момиченцето се развиват и не е чудно мина един ден да стане суперекстрасенс.  Родителите  се тревожат, как ще се използват тези способности на детето – за добро или зло?  Засега на този въпрос не може да отговори никой.

 


Тайните на Бермудския триъгълник остават неразгадани и днес

Тайните на Бермудския триъгълник остават неразгадани и днес

Мина смайва учените с невероятните си способности.

Мина смайва учените с невероятните си способности.