nabore.bg

Свят широк

Четиво за дамите: Топ лъжите на мъжа

Много жени ще се съгласят, че у мъжа до тях дреме един средновековен рицар, истински благородник на словото, който обещава всичко, за да покори избраницата си. Дума дупка не прави", определено е девизът на повечето аристократи по душа, които си имат своя стратегия за завладяване на слабия пол, твърдят американски сексолози.

Според повечето мъже те не си служат с лъжа, а понякога просто премълчава истината. Така успяват

 

да преодолеят препъника-камъните

 

в интимните отношения.

Ето и топ листата с най-очарователните мъжки лъжи, събрани от американски учени от университета в Мичиган. Те си направили труда да разпитат 2000 жени от 18 до 66 години и дамите отговорили какви лъжи най-често чуват от любимите си:

1. Тази рокля ти стои прекрасно. Изобщо не си дебела. Ти просто си страхотна готвачка, която и сама не може да устои на ястията си.

2.  Искам да те направя щастлива. Никога не бих спал с жена, която не обичам. Когато си с мен, ще се чувстваш като кралица.

3. Не мога и да помисля да ти изневеря, защото с друга не ми е хубаво в леглото.

4. Само ти ме разбираш, как да погледна встрани от теб?.

5.  И без да се женим, с теб ще бъда, докато смъртта ни раздели.

Изследванията показват, че при всяко поредно завоевание мъжът се вживява в любимата си роля и

 

приема образа на непорочен и почти девствен,

 

без минало и житейски опит. Дори непохватен и истинска жертва на коварните, обиграни и хищни животни - жените. Преди да се втурне да ви ухажва, той непременно ще проведе и специален разговор, от които ще стане ясно, че е имал контакт едва ли не само с 1-2 дами. Така се стреми да предизвика състрадание и топли чувства у вас. А постигне ли го, пътят към спалнята му вече е много кратък.

Верни на принципа „Мълчанието е злато", съвременните мъже отидоха много далеч, категорични са американските експерти. Според тях представителите на силния пол най-безцеремонно премълчават онова, което би им причинило и най-малките досадни конфликти с интимната партньорка.

Така например - съобщават й в последния момент за служебни пътувания, обещават й приятни уикенди,

 

но изведнъж лошият шеф се обажда,

 

за да ги извика на извънредна делова среща.

Анонимна анкета показва, че едва една трета от комплиментите на мъжа се опират на истината. В останалите случаи, красивите фрази са неискрени и нереални. Но коя жена ще оспори комплимент като: „Ти си неповторима!" или „Страхотна си в леглото". А точно в комплиментите за интимното представяне на партньорката, мачовците са най-силни. Направо виртуози.

„Не слушайте какво ви говори любимият, а съсредоточете вниманието си върху жестовете му", съветват сексолозите. Вижте дали поне веднъж на ден ще ви прегърне, ще ви се обади да попита как сте, дали като тръгвате на работа ще ви подари традиционната целувка. Тези жестове издават дали любовта още е между вас.

 

Наборе.бг