nabore.bg

България

"Червеният ездач" обяви конкурс за разказ и рисунка на тема „Бедността не е бъдеще”

Сайтът „Червеният ездач” тези дни обяви конкурс за кратък разказ, есе и рисунка по темата „Бедността не е бъдеще”. За конкурса се приема един кратък разказ или есе в социален жанр, нови текстове или писани през 2015 г., до 20 март 2016 г. на ел.поща: revcult.bg@gmail.com или изпратен до страницата "Червеният ездач" във Facebook https://www.facebook.com/RevCult, като бъде заявено участие.

Приемат се до две рисунки, произволен графичен материал под сканирана форма с качество от 1,5 до 8 мега пиксела (за електронно издание) и свободна снимка на оригиналната рисунка с поставен върху нея етикет "За Червеният ездач, конкурс - Бедността не е бъдеще и име на художника", до 20 март 2016 г. на ел.поща: revcult.bg@gmail.com

Произведенията, разкази и рисунки ще бъдат класирани от жури, а също така и от публиката. За всяко прието произведение се изработва "картонче" с името на конкурса, автора и произведението, които ще се публикуват на страницата "Червеният ездач" във Facebook https://www.facebook.com/RevCult , също и на сайта http://socpoetrybg.blogspot.bg/ .

В края на конкурса ще бъде публикуван електронен сборник включващ всички участвали разкази и рисунки.  Правата върху текстовете и рисунките принадлежат на авторите им и са защитени с Криейтив Комънс лиценз.

 

Наборе.бг