nabore.bg

Докторе, защо?

Черният дроб и жлъчката са най-важните органи за пречистване на организма

Какво се случва, когато не функционират правилно?

 

Черният дроб е орган, който играе важна роля в тялото. Той формила кръвта до 7-ия месец на бременността, участва в превръщането на храната в съставки, произвежда и съхранява протеините, мазнините, резервните въглехидрати, желязото и витамини, има роля в процесите на съсирване на кръвта, възлова е ролята му в обезвреждането и изхвърлянето на токсини. Участва активно в борбата с инфекциите и в частност с тези от тях, чиито входна врата са червата.

Общопрактикуващият лекар д-р Иванова казва още: системно разчитаме на черния дроб да ни пази от различни вредности, да компенсира и пораженията от преяждане, неразумно пиене и прием на лекарства, но сякъш не го дооценяваме и не се грижим за него. Може би ... защото черният дроб не боли и дава знак, че има проблем само когато е много болен, съответно свръх уголемен. Черният дроб е пряко свързан с жлъчката – друг изключително важен орган. Заболяването на жлъчката е доста често, но и то обикновено остава дълго незабелязано. Докато не се случи криза – с много силна болка.

В отговор на тези масови проблеми специалистите препоръчват т.нар. хепапротектори – медикаменти, разработени да подпомагат дейността на черния дроб и жлъчката. Едно отлично природно решение е билковият хепапротектор „Хепариксин“ – напълно изчистена билкова формула, която пази черния дроб от атаките на вредни агенти. Неговото специално предимство е, че е активен хепапротектор, т.е. участва във възстановяването на мембраната на чернодробните клетки – изключително важен процес за възстановяване на здравето и функциите на органа.

„Хепариксин“ ефективно урегулира и подкрепя дейността и на жлъчката. Наблюдения на пациенти с проблеми отчитат оздравителни процеси при хора с установени камъни в жлъчката, със запушени жлъчни канали и разновидности на хепатит.

Приемът подпомага процесите на естествена детоксикация, възпрепятства увреждането на черния дроб вследствие на прекомерна употреба на алкохол или на вредни храни, както и от прием на различни медикаменти. Плюс от билковия екстракт е и подобляването на липидната обмяна.

Продукта „Хепариксин” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/heparixin/или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + безплатна доставка (общо 49 лв.)

2 бр. х 45 лв. + безплатна доставка (общо 90 лв.)

3 бр. х 39 лв. + безплатна доставка (общо 117 лв.)