nabore.bg

Лични драми

Целувката на Станишев с Местан – целувката на Юда

На Коледа в община Кирково, Кърджалийско мюсюлмани ни се заканваха и по най-арогантен начин искаха отделяне на райони от България, в Якоруда кметът не даде да се празнува тържествено Коледа - не било техен празник. Цял месец развяваха един психясал пчелар по всички медии, който обяви предците ни за мюсюлмани. Главно Мюфтииство е завело над 1200 съдебни иска за имоти от Османската империя, мюсюлманите открито ни заплашват с какво ли не, и ни наричат открито "гяури" в собствената ми Родина България ,

В районите управлявани от турската партия -ДПС не може да се хванеш на работа, ако не говориш турски. На ход е масовото потурчване на ромите и строенето на джамии в махалите по примера на Пазарджик ,а по турските телевизии и медии продажни журналисти нападат по всякакъв начин християнството и църквата ни .

 Скъпо ще ни струва целувката на Юда – целувката на Станишев с Местан ага, защото това не бе целувка за помирение и извинение, а предаване напълно на властта в ръцете на ДПС, което ще има катастрофални последици за българите и Родината ни!

 

Милчо ГРИГОРОВ, Враца  - от Фейсбук