nabore.bg

Безплатно

Безплатни медицински прегледи в София, Стара Загора, Варна, Хасково и Етрополе

  • През октомври всяка жена ще може да се прегледа безплатно за рак на гърдата в болниците в София, Стара Загора и Варна. Единственото условие е да се запази час в обявените предварително дати. Ще има и съвети и демонстрации за жените как да правят редовните си прегледи на гърдите и в домашни условия. Това ще става в болниците – медицински комплекс „Майчин дом“ във Варна, „Тракия“ в Стара Загора, в столицата това са – „Света Ана”, Пета градска, Четвърта градска, Александровска, Окръжна болница, ВМА, I-ва АГ болница „Света София” и „ВИТА“. Всяка от болниците ще обяви на интернет страницата си график за приема и телефони за предварителни записвания. След запълване на графиците, записванията ще бъдат преустановени. От Александровска болница съобщиха ,че прегледите ще се извършват от 10 до 13.30 часа на 9, 16, 23 и 30 октомври в двата хирургични кабинета на партерния етаж, в сградата на І-ви хирургичен блок, до спешния кабинет. Записването ще става до сряда на текущата седмица на тел. 02/ 9230 590 и 02/ 9230 378. Телефонът за записване в болницата „Света Ана” е 02/9759198
  • Безплатните прегледи за диабет в хасковската болница ще продължат до 2 октомври. Консултациите са основно за болни от диабет, но ако някой профилактично желае да провери кръвната си захар, няма да бъде върнат. Паралелно с тях вървят и безплатни прегледи в очното и неврологичното отделение и в „Уши, носи гърло”.
  • В Етрополе ще има безлатни медицински прегледи от н.с.ІІ ст. д-р Николай Марков от Софийския онкологичен център. Преглежда се  щитовидна жлеза, млечни жлези и коремни органи. Консултациите ще се проведат на 3 и 4 октомври от 9:00 до 13:00 часа в офиса на бул. „Руски” № 88, ет.2.

 

Наборе.бг