nabore.bg

Безплатно

Без направление: Онкологични прегледи започват в болница Токуда

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични заболявания ще извършват лекари от 8 специалности в „Токуда Болница София“ от началото на следващата седмица. Консултациите са посветени на Световния ден на борбата с рака – 4 февруари и ще продължат до 12 февруари 2015.

Записването ще се извършва на тел: 02/403 4000. Специалисти по урология, хематология, хирургия на гърда, коремна хирургия, неврохирургия, гръдна хирургия, медицинска онкология и дерматология ще извършват безплатни прегледи на пациенти със съмнения или с доказани злокачествени заболявания.

Ще се обърне внимание на превенцията и ранната диагностика на:

• рака на простатата, онкохематологични заболявания, рака на млечната жлеза, рак на черния дроб, панкреаса и дебелото черво, тумори в мозъка и гръбначния стълб, рак на белия дроб, рак на кожата - малигнен меланом и базоцелуларен карцином.

Пациентите с установени заболявания е необходимо да подготвят цялата си медицинска документация. Ще бъдат извършвани и консултации по документи, които ще се организират от координатор на Многопрофилния онкологичен център. Желаещите да посетят консултациите трябва да се запишат предварително на телефон: 02/403 4000, като за прегледите няма да са необходими направления.

 

Наборе.бг