nabore.bg

Безплатно

Важно: Безплатни медицински прегледи в Пловдив, Плевен, Варна, Бургас и София

  • Безплатни консултации за рак на гърдата ще се извършват до 11 април в ДКЦ 1 "Света Клементина" във Варна, съобщи управителят на здравното заведение д-р Иван Иванов. Прегледите ще се извършват от доц. Христина Попмихайлова и д-р Иван Иванов в кабинета на управителя на втория етаж на ДКЦ 1 "Света Клементина" от 9 до 13 часа. Желаещите варненки могат да отидат за консултация без предварително записване. Необходима е актуална мамография, не по-стара от 6 месеца, а ако нямат такава, може да си я направят на новия мамограф в здравното заведение срещу направление от личния лекар или срещу заплащане.
  • През април безплатни прегледи ще извършва и известният варненски ортопед проф. д-р Димитър Камбуров. Той ще приема пациенти на 9 и 29 април от 13.30 до 15.30 часа в кабинет № 120 на първия етаж в болницата „Света Клементина”. Проф. Камбуров ще консултира пациентите с остеоартроза – най-честото дегенеративно заболяване на опорно-двигателния апарат.
  • По повод наближаващите храстиянски празници Клиниката по УНГ болести при УМБАЛ „Д-р Г. Странски" - Плевен организира Великденска благотворителна инициатива. По традиция проявата включва безплатно изследване на носа и околоносните кухини на възрастни и деца. Прегледите ще се осъществят до 10 април 2014 г. в клиниката по УНГ болести във Втора клинична база.
  • Известният бургаски лекар, специалист по неврология и гръбначни изкривявания ще преглежда благотворително по Великден. Д-р Димитър Генов, който е един от доказаните специалисти по неврология и мануална медицина в Бургас е определил три последователни дни 8, 9 и 10 април включително, когато ще приема за преглед в кабинета си пациенти напълно безплатно. Прегледите д-р Генов ще извършва в кабинета си в Бургас, к-с Зорница, бл 57, вх.А, II партер, каб.№1 във времето от 14.00 ч до 17.00 ч. Час за безплатен медицински преглед можете да запазите на телефон:  0888 934 662.
  • Специализираният център за лечение на коремните хернии и коремната болка започна да работи в болница "Пирогов". Консултативно-диагностичните прегледи ще се извършват в понеделник, вторник и четвъртък от 14.00 до 16.00 ч., а в петък  - от 11.00 до 13.00 ч. Всеки последен петък в месеца прегледите ще са безплатни и ще продължават до 16.00 ч.

 

Наборе.бг