nabore.bg

Безплатно

Безплатни лекарски прегледи в Плевен, София, Велико Търново, Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе и Добрич

  • Безплатни неврохирургични консултации се превеждат в Плевен от началника на Клиника по неврохирургия в болницата „Д-р Георги Странски” в Плевен, доц. д-р Йордан Панов. Те стават в понеделник от 14:30 часа в ДКЦ 2, а в четвъртък, също от 14:30 часа, в ДКЦ 3 в жк „Сторгозия”. Всеки, който има нужда от специализирано или второ мнение, може да си запише час на съответната регистратура.
  • Безплатни прегледи в столичната Първа АГ болница „Света София” ще има до 15 април 2016 г., петък. От 8 до 12 ч. всеки ден в кабинет 120 на Диагностично консултативния блок ще се извършват гинекологични прегледи и ехография. Пак от 8 до 12 ч. в Мамологичния център ще се провеждат безплатни консултации с мамолог за проблеми с млечната жлеза. Местата за безплатните прегледи и консултации са ограничени, затова трябва предварително записване на телефон 02/44 70 211 между 14 и 16 ч.
  • Столична стоматологична клиника осигурява безплатни прегледи за възрастни пациенти с увреждания, настанени в социални центрове в община Велико Търново. В последната седмица на април ще пристигне съвременен мобилен кабинет – в него ще се извършват първоначалните профилактични прегледи. При необходимост ще бъде извършено и безплатно лечение, като то ще се осъществи в клиниката. При нужда пациентите ще са под пълна анестезия по време на процедурите. В рамките на 1 ден могат да бъдат лекувани до 8 потребители на социалните услуги. повече информация – в търновската община.
  • През април 2016 г. в 6 града в страната се провеждат безплатни прегледи за пациенти с Паркинсон. В София прегледи ще правят в болница „Св. Наум“. Пациенти ще бъдат преглеждани безплатно и във Варна, в Плевен, Пловдив, Стара Загора и Русе. Записванията започват след 11 април, а допълнителна информация пациентите могат да получат на сайта www.parkinson.bg.
  • Безплатни прегледи за пенсионери в Добричка област предлага хирургът и онколог д-р Илиян Братованов. Благородната идея хрумнала на лекаря след призива на националния омбудсман Мая Манолова да подкрепим финансово нуждаещите се възрастни хора преди големия християнски празник Великден и да участваме в кампанията „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо”.

 

Наборе.бг