nabore.bg

Безплатно

Важно: Безплатни медицински прегледи в Бургас и Айтос

  • За трета поредна година съдовите хирурзи от от бургаската болница ще извършват безплатни прегледи за разширени вени. Всеки, който иска да премине на профилактичен преглед в Бургас, може да го направи след предварително записване на www.venite.bg. Ето и графика на провеждане на консултациите за разширени вени:

-      Д-р Борислав Тръпчев, съдов хирург – всяка сряда (10, 17 и 24 юни) от 14 ч. в Медицински център “Николай Чудотворец“, хирургичен кабинет № 8.

-      Д-р Валентин Василев, съдов хирург, началник на отделението по съдова хирургия - всяка сряда (10,17 и 24 юни) от 15,30 ч. в ДКЦ 1, кабинет 312, бул.“Стефан Стамболов“ 76

-      Д-р Огнян Матков, съдов хирург - всеки петък (5, 12, 19 и 26 юни) от 15,30 ч. в ДКЦ 1, кабинет 312, бул. „Стефан Стамболов“ 76.

  • До 6 юни жителите на община Айтос имат възможност да се подложат на безплатни ехографски прегледи. Освен в града това става възможно и в околните села, информират от Регионалната здравна инспекция. Прегледите се извършват, за да се открият кисти или други заболявания във вътрешните органи на хората – черен дроб, слезка, бъбреци и другите органи в коремната кухина. Прегледите се извършват по график за всеки ден с определен час. За тази цел се изготвят списъци на желаещите на телефон 0558 2 86 37 от 9:00 до 17:00 часа. Кабинетите, в които ще се извършват ехографските изследвания са в болницата в Айтос на ул. „Шейново“ 4. В някои от дните на кампанията кабинети ще има и в училищата „Христо Ботев“ и „Н.Й. Вапцаров“.

 

Наборе.бг