nabore.bg

Безплатно

Без пари за дамите на 8 март: Грим, фитнес, преглед при гинеколога...

В деня на женския ден 8 март в цялата страна се предлагат цяла палитра от услуги, които са безплатни за представителките на нежния пол:

  • ВАРНА. На самия празник „Мол Варна” ще разкрасява безплатно дамите от морската ни столица. От 12:00 до 17:00 часа на 8 март централното фоайе на търговския център ще бъде превърнато в зона на красотата. Под покрива на атрактивна шатра ще бъдат организирани сесии за грим, прически, маникюр и други процедури за разкрасяване. Фризьори ще ваят празнични прически от косите на гостенките, гримьори и маникюристи ще преобразяват дамите с най-новите продукти от света на козметиката, а производители и дистрибутори на парфюми ще ги изненадат с най-авангардните аромата за сезона пролет-лято. За посетителките в мола са предвидени още тонизиращи масажи на ръцете със захарни ексфолианти, безплатна диагностика и дерма анализ на кожата на лицето, демонстрации на най-новите линии кремове за лице и лосиони за тяло и много безплатни мостри на козметични продукти. Специално за 8 март от най-авангардния фитнес Fit-Com във Варна са организирали безплатни демонстрации на уреда, с чиято помощ Мадона поддържа перфектната си форма. Само за дамите, само в този ден фитнесът ще пусне в продажба месечна карта за 8 тренировки на промоционалната цена от 19,99 лв.
  • СТАРА ЗАГОРА. Един вълшебен 8 Март с безплатни грим, прическа и съвети от професионалисти, очаква и жените в Стара Загора. Това ще се случи в Деня на жената, на 8 март 2014 г., от 12:30 до 18:30 ч., в Park Mall в града. Те ще могат да се подложат на дермотест от видни специалисти, както и да получат персонални съвети от цветови консултант за облеклото и грима, която ще подчертае най-ярко тяхната индивидуалност. Ще има и експресно преобразяване за празника с „Прическа за 5 минути”, както и грим от специалиста Васил Станишев. В мола се предвижда и томбола с награди на всеки час.
  • ШАБЛА. Дамите в Шабла ще гледат безплатно на 8 март постановката на пловдивския театър - комедията "То беше чучулига, Жулиета" с участието на актьора Симеон Лютаков. Представлението ще бъде в читалището на морския град. Това е подарък на общинската администрация за всички жени. Освен това е организирана и томбола за посетителите, като наградите са осигурени от спонсори.
  • ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Безплатни гинекологични прегледи започват от 8 март в “ДКЦ 1 – Велико Търново”. Те ще продължат до края на месеца и ръководството на медицинското дружество стартира благотворителната акция като жест към дамите за женския празник. Болницата разполага с нов, модерен видеоколпоскоп, който диагностицира и най-малките изменения на маточната шийка.

 

Наборе.бг