nabore.bg

Тежката дума

Скандал! Бареков за Борисов: Икономиката, престъпнико, а не маркучите!

Вчера втрещен наблюдавах как неграмотният доктор по аварийно развиване  на пожарникарски маркучи Бойко Борисов говореше нещо за бюджетен дефицит  и дългове. Това е все едно магаре да ти пуска дискомузика. Същото това магаре Борисов домъкна Симеон Дянков и оставиха пенсионерите и младите майки да умират от глад по улиците, заедно с децата си.

Теорията на икономиката не е като формулата колко трябва да е дълъг един маркуч, за да стигне от точка "А" до точка "Б", господин Борисов.

Истината за управлението на Борисов е, че

 

той изсмука докрай всички ресурси

 

в държавата, не за да строи магистрали, а да напълни собствения  си джоб и офшорните си сметки. В края на управленския му тандем с Дянков  над 100 хиляди малки фирми бяха фалирали, безработицата беше рекордна и  бяха натрупани над 4 милиарда нов държавен дълг. За какво отидоха тези 4 милиарда? Нищо чудно това да са откраднатите от Борисов пари, които сега стоят заровени под земята в някой имот в Банкя.

Лъжа е, че той бил единственият свестен политик.

 

Борисов мина през трупа

 

на българския народ, за да постигне детската си мечта - да се превърне в  първия български политик мултимилиардер. Вероятно единственият курс на Борисов по икономика са били лекциите на другаря Тодор Живков, докато му е мачкал ушите. "Икономиката икономична – дело на всеки" – така Борисов е разбрал икономиката като средство за стягане на колана и убиването от глад на стотици хиляди пенсионери и млади безработни.

Икономиката, престъпнико!!!

 

Нколай БАРЕКОВ


Не беше отдавна времето, когато Николай Бареков и бившият премиер Борисов обичаха да се снимат прегърнати под държавния герб

Не беше отдавна времето, когато Николай Бареков и бившият премиер Борисов обичаха да се снимат прегърнати под държавния герб