nabore.bg

Докторе, защо?

Антиоксидантите забавят процесите на стареенe

Свободните радикали са остатъчен продукт на всекидневните химични реакции в човешкия организъм. Завишеното им количество е причина за развитие на редица заболявания, както и за преждевременното състаряване. За да се неутрализират свободните радикали, нашето тяло използва вещества, наречени антиоксиданти, които идват от храната, която приемаме. Те спомагат за детоксирането и защитата на организма.

Гинко Билобата предпазва клетките на главния мозък и на кръвоносните съдове. В листата на билката се съдържат активни вещества, които подобряват кръвообращението. Доброто оросяване на мозъка избистря ума, усилва паметта и повишава концентрацията.

Гроздовото семе съдържа висока концентрация на олигомерни проантоцианиди. Те са 20 пъти по-силен антиоксидант от витамин С и 50 пъти по-мощен от витамин Е. Екстрактът от Гроздово семе спомага за нормалната циркулация на кръвта към капилярите. Той е един от малкото антиоксиданти, които преминават през стените на клетките на мозъка и на кръвоносните съдове и предпазват нервните тъкани. Прави кръвоносните съдове еластични, което води до намаляване на кръвното налягане, предпазва от образуване на плаки и тромби в артериите, заздравява стените на вените, като възпрепятства образуването на разширени вени и спукани капиляри. Спомага за по-бързото зарастване на рани и забавя стареенето на кожата.

Двете билки взаимно се допълват и подсилват действието си. Тяхната комбинация можете да намерите във висококачествения фитопродукт ГинкоВин.

 ГинкоВин  http://botanic.cc/ginkgovin-ginkgovin/ - природна подкрепа за добра памет и кръвооросяване.