nabore.bg

Не може да бъде

Алтернативен хороскоп: Кое цвете сте според датата на раждане?

В астрологията съществуват най-различни хороскопи според националността, религията и много други фактори. Предлагаме ви да намерите цветето, съответстващо на деня, в който сте родени. Така може да ползвате това растение за талисман и то ще ви носи късмет.

 

Лале – родените на 1, 10, 19, 28 число от месеца.

 

Това са хора, които околните обичат и ценят за техния авторитет и сила. Смятат ги за най-незаменими и неповторими. Дори в ситуации, които на пръв поглед изглеждат безизходни, тези хора намират бързо решение. Талантите им са много и разнообразни, но най-често те могат да ги реализират пълноценно едва в зряла възраст, тъй като в младостта си нерядко се разпиляват.

Божур – родените на 2, 11, 20, 29.

 

Това са верни, постоянни и настойчиви хора. Вярно е, че околните често ги възприемат като твърдоглави и упорити. Но това не може да ги лиши от чара, който те притежават. Важна роля за тях играе стабилният спътник в живота им. За да успеят, те трябва да развиват своята интуиция и психологически способности.

 

Карамфил – родените на 3, 12, 21, 30.

 

Това са хора общителни, любознателни, не харесват рамки, условности, не обичат да се подчиняват. Те бързо намират общ език, рядко изпадат в униние и не са способни дълго и сериозно да мислят само върху един въпрос. За да преуспеят, тези хора трябва да избягват излишната хазартност.

 

Синчец – родените на 4, 13, 22, 31.

 

Това са надеждни, праволинейни и непосредствени хора. Гостоприемни и щедри, те се стараят колкото е възможно по-добре да подредят своя и чуждия живот. Категорично не приемат експерименти, заплашващи авторитета им или в разрез с установените норми. Околните по-често ги смятат за чудаци, дон-кихоти. За да успеят, те трябва да се научат понякога да излизат извън рамките и да помнят, че методите, чрез които е възможно да се постигне успех за момента, не винаги са подходящи за големи дела.

 

Лилия – родените на 5, 14, 23.

 

Тези хора са фини и изискано романтични. Те обичат стилния живот и силните усещания. При това обаче се страхуват да рискуват и са много обидчиви. За да успеят, тези хора трябва да развият дадените им сдържаност и скромност.

 

Ален мак – родените на 6, 15, 24.

 

Това са хора, отгатващи точно и реагиращи на чувствата и мислите на околните. Те са алтруисти. За да успеят, тези хора трябва да избягват излишната нелогичност и привързаност към парадоксите. В живота подобни неща действително има много, но това не означава, че трябва да бъдат умножавани.

 

Орхидея – родените на 7, 16, 25.

 

Това са чувствителни, доброжелателни натури, които обичат красотата и умеят да ценят хармонията. Харесват им приключенията и пътешествията, интересуват се от културата и изкуството на други народи. Уютното семейно огнище и елегантното облекло заемат в ценностната скала на тези хора съвсем не последно място. За да успеят, те трябва да се стараят във всяка ситуация да съхраняват оптимизма си.

 

Маргаритка – родените на 8, 17, 26.

 

Това са честни, мъжествени, скромни, но понякога нетърпеливи хора. Запалвайки се от някаква идея, те с увлечение работят за нейната реализация. За тях голямо значение има сигурното материално положение. Със служебните си ангажименти се справят бързо и прилежно. Кръгът от близки приятели около тях обаче е доста ограничен. За да успеят в живота, тези хора не е необходимо да предприемат нищо съществено. Трябва просто да мълчат и съвестно да си вършат работата, тогава с времето ще си дойде всичко.

 

Роза – родените на 9, 18, 27.

 

Това са хора романтични, храбри и благородни, които често пъти са склонни да живеят не своя собствен, а изключително обществен живот. Благодарение на уроците, които им преподава животът, те стават силни личности. Заради любимия човек, са готови да преминат през "огън и вода". За да успеят в живота, те трябва да се научат на търпение.

                                                       

Наборе.бг