nabore.bg

Хората говорят

Актрисата Елен Колева: Вторият ми баща е добър човек

Актрисата Елен Колева остава без баща едва на четири години. Татко й умира от рядка болест на кръвта. Въпреки че не пази много спомени, тя много прилича на него. По-късно тази липса на баща запълва в живота й човекът до нейната майка - актьорът Любомир Бояджиев. Това сподели наскоро самата тя пред списание "LOVE style".

"Още от първия миг го харесах, защото той е добър човек и аз, като всяко дете, съм го усетила. Като малка го наричах "чичак". Той никога не е бил женен за майка ми и не е претендирал да ми е баща. Появи се в нашия живот, когато аз бях на девет години. Донякъде е запълвал тази липса, давал ми е обич и грижи по своему", разказва Елен. Желанието й да стане актриса също донякъде е повлияно от Любомир. "Аз съм отраснала в тази среда. Той ме взимаше и водеше на репетиции. Аз съм на сцената от четиригодишна", обяснява Колева.

Любомир Бояджиев е на сцената повече от 30 години. Дългогодишен директор е на Драматичния театър в Монтана, където пък майката на Елен – Ина, работи като хореограф. Любо Бояджиев е играл и в много игрални и телевизионни филми. Преди месеце-два го видяхме в сериала  "Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата", който вървеше в понеделник по ТВ7. От известно време Бояджиев ни разсмива в шеговита реклама на една банка, където е в ролята на животновъд, разбрал, че ще преуспее с кредит за пашата на кравите си. 

 

Наборе.бг

 

 


Елен Колева с втория си баща - актьора Любомир Бояджиев.   Снимки: LOVEstyle

Елен Колева с втория си баща - актьора Любомир Бояджиев. Снимки: LOVEstyle