nabore.bg

Тежката дума

Агресията на САЩ срещу Русия трябва да бъде спряна

Свидетели сме на агресията на САЩ срещу Русия.Дали тези действия са от днес - не, не са.Те започнаха от момента,когато начело на Русия бе избран за президент Владимир Путин и той обяви независима политика.Дотогава предателите на Руския народ - предателят на всички времена Горбачов и неговия подгласник Елцин, продадоха Русия на американците и те бяха доволни - стотици милиарди долари бяха изнесени в САЩ и техните сателити от Западна Европа. Американските и Западноевропейските монополи започнаха да завладяват обширния руски пазар, а техните политици се готвеха да разчленят Русия на отделни малки държавици,за да могат лесно да ги манипулират и владеят,както направиха на Балканите и както са правели  и правят  и в други райони на света. Подържаха и всячески подклаждаха чеченския конфликт с надеждата той да бъде началото на разпада на Руската федерация.

С идването на Путин, тези цели се провалиха и със самостоятелната си политика за укрепване и самостоятелно развитие,попречи на плановете на САЩ и Западна Европа да завладеят ресурсите и богатствата на Русия.Приказките на завоевателите от преди, че се борят само срещу социалистическия СССР и искат да наложат в него демокрация,се оказаха една лъжа—в Русия вече е демокрация, но завладяването й не бе отменено. Затова НАТО настъпва на изток, налагайки на завладените бивши източно европейски страни,с помоща на местните демократи и ренегати да създава американски военни бази в тях,с насочени съвременни военни оръжия /включително и ядрено оръжие/ срещу Русия.Целта оправдава и средствата - демократични Америка и Западна Европа подкрепят фашистка Украина и я насочват срещу Русия,така както навремето насочваха Хитлер срещу Съветска Русия. Или демокрацията е родствена с фашизма и както неведнъж съм казвал - демокрацията е нисшата форма на фашизма /което е и,че  фашизма е висшата форма на демокрацията/ и което се е потвърждавало както в миналото,така и сега.                                Време е народите от източноевропейските страни да осъзнаят тези факти, -че САЩ и Западните им сателити искат да ги използват вечно като евтини пазари и източници на ресурси,на работна евтина ръка,като плацдарм за нападение срещу Русия и буфер за поемане на ответен военен удар.

Но войнолюбците от НАТО не ще успеят да неутрализират напълно ответния руски удар и да се спасят от ядрените бомби.

Жалко е,че българскитедемократи и ренегати ни вкараха в НАТО без съгласието на народа.Нашият народ трябва да се бори за провеждане на референдум за излизане от НАТО - организацията на войната. Който направи такъв референдум, ще спре въвличането на България във война с Русия - нашата двойна освободителка от робство, а също и от каквато и да е война.

 Време е народите отново да активизират световното движение за мир,за да спрат пъклените планове на агресивните САЩ и Западноевропейските демокрации.

Само чрез борба може да се постигне победа.    

Време е за борба!                                                                                                                                                 

 

Инж. Страхил РАДЕВ