nabore.bg

Докторе, защо?

GinkgoVin - здраве и в празник, и в делник

Празниците винаги са предпоставка за топлина и добро настроение. Минаха Коледа и Нова Година, а сега предстоят именни дни. Обикновено сме с най-близките си и се наслаждаваме на всеки миг, опитваме се да забравим за болката и притесненията. А може усмивката ни да бъде истински спокойна и ведра, с малко помощ от природата. Продуктът GinkgoVin може да Ви бъде верен спътник и да Ви помогне да „стоплите” празниците с много здраве. 

Екстрактът от Гинко Билоба подобрява кръвообращението към мозъка и крайниците и спомага за усилване на паметта. Установено е, че екстрактът спомага за снабдяването на мозъчните клетки с глюкоза, която е жизнено необходима за правилното функциониране на мозъка и ценралната нервна система. В същото време екстрактът подобрява трансмисията на нервни сигнали между мозъчните клетки и така допълнително стимулира мозъчната функция.

Биоактивните съставки на Гинко Билобата не позволояват образуването на съсиреци и тромби в кръвоносните съдове като в същото време подобряват еластичността им и тяхната проходимост. Това прави екстрактът изключително препоръчителен за хора, преживяли инфаркт или инсулт, както и за хора, попадащи в рисковата група на тези заболявания. Приема се също от страдащи от атеросклероза и хипертония (високо кръвно налягане).

Екстрактът подобрява кръвооросяването на крайниците, благодарение на което успешно се бори срещу болестта на Рейно, известна още като „синдром на студените крайници”. Приемът на екстракт от Гинко показва и положителни резултати при възрастни хора със затруднения при ходенето, поради нарушено кръвообращение в долните крайници, което причинява болки и подуване на краката.

Екстрактът от гроздово семе е мощен антиоксидант, които предпазват клетките от разрушителното действие на свободните радикали и подпомага нормалната циркулация на кръвта към малките периферни кръвоносни съдове (капиляри). Гроздовото семе има 20 пъти по-силни антиоксидантни свойства от витамин С и 50 пъти- от витамин Е.

Екстрактът от гроздове семе спомага за по-бързото зарастване на рани по кожата като стимулира по-бързата регенерирация на наранените кръвоносни съдове. Гроздовото семе забавя стареенето на кожата, благодарение на антиоксидантните си свойства. Има противоалергични и противовъзпалителни свойства и е силен имуностимулатор.

          Проантоцианидите заздравява стените на вените като предпазва от образуването на разширени вени и спукани капиляри (варици).

          Ginkgo Vin е комбинация от двата екстракта, който съдържа 100 мг Гинко Билоба екстракт и 50 мг екстракт от Гроздово семе. Екстрактът от Гинко Билоба е с най-голяма чистота ≤ 5 ppm (5 ppm е максималното количество Ginkgolic acid, за което се счита, че не дразни стомаха). Екстрактите допълват и подсилват взаимно действието си, което заедно с добрата им концентрация във всяка една таблетка, прави продукта уникален за българския пазар.

 

www.botanic.cc