nabore.bg

Тежката дума

2021 година: Светът – накъде?

Ако Навални е руски патриот да го попитаме: той противопоставя ли се на строителството на “Северен поток-2”?


Невъзможно е да бъде посочена рождената дата на вируса Covid-19, вероятното месторождение е гр. Ухан, Китай, в две лаборатории, замислени, финансирани и ръководени от Дж.Сорос и Бил Гейтс и подбрани от тях специалисти, твърди наш източник.
Тези данни бяха потвърдени от някои издания и във фейсбук, но изчезнаха бързо. Източникът ни добави, че от 2015 г., същата дейност развива и лаборатория в САЩ .
   Спецификата на вируса дава основание да приемем, че той не се е появил случайно от контакт с прилеп, а е човешко творение.
   Нямаме отговор на няколко сериозни въпроси:
- Има ли Китай участие в създаването на вируса и в какво се изразява то, или Пекин е наблюдавал отблизо лабораторните изследвания с оглед на свои интереси?
- Можем ли да приемем пускането на свобода на вируса като увертюра към изборите за президент на САЩ? Според мен не е пресилено да поставим този въпрос, защото настоящата версия на вируса нямаше за задача да сведе земното население до 2 млрд. души, а трябваше да доведе до:
   а/ всяване на паника, последвана от неистов страх  у хората от планетата, ужасени от перспективата за мъчителна смърт.
   б/ смяна на световния консервативен ред и въвеждане на нов, глобалистки, като смяната започне от най-силната икономически, политически и военно държава – САЩ, която да повлече след себе си останалия свят.
- Основанието да правя връзка вирус - избори е участието на едни и същи лица в създаването на вируса и в изборите - на страната на проповедниците на глобализма, все членове на Римския клуб.
- Ако изложеният по-горе план успее,Тъмните сили ще преминат още по-агресивно към осъществяване и на последните детайли от най-мракобесния план за унищожаване  на човечеството.

САЩ

- Глобалистката демократическа партия на САЩ не прие избора на Доналд Тръмп за президент на страната (2016 г.) и му обяви война още от първия ден на неговото встъпване в длъжност. Непотвърденото с никакви доказателства обвинение, че Русия се е намесила и осигурила избора на Тръмп, имаха за цел очернянето на президента и на Москва и ги принудиха да се позиционират в отбрана.  
- Тръмп не съумя да се освободи от ръководния апарат, оставен му като коварно наследство от неолиберала-глобалист Обама , а някои промени, които все пак направи, разочароваха.
- Тръмп беше предупреден от свои приятели в и извън страната, че опонентите му подготвят сериозна изборна измама, но той изглежда не допускаше, че тя ще достигне такива размери:
      Над 1,8 млн. мъртъвци „гласуваха“ за Байдън. Това съобщава организацията Judical Watch в иск до Върховния съд на САЩ /в.Труд.
      Бюлетините на въпросните мъртъвци са били разпределени в 353 окръга.
      В щата Алабама подадените бюлетини са били с 30% повече от регистрираните избиратели.  Judical  Watch подаде иск до Върховния съд по този случай.
      Софтуерът на машините за гласуване и гласовете по пощата помогнаха за избора на Байдън за президент на САЩ.
- Главният прокурор на САЩ Бар нареди на федералните прокурори представените данни за изборни измами да бъдат проверени. Нулев резултат.
- Опонентите на Доналд Тръмп бяха отлично подготвени и разкриването на изборните измами не ги притесни. Те искаха, с цената на всичко, да имат Байдън за президент, защото Тръмп нямаше да позволи осъществяване на техните глобалистки, неолиберални планове. За сега, Байдън и компания постигнаха замисленото, но с цената на разделение на американския народ и държава на два лагера, което може да се окаже фатално за по-нататъшното съществуване на Съединените американски щати. 

- С нечовешко озлобление ционистко-масонското сдружение на Сорос, Бил Гейтс, сем. Клинтън, Барак Обама, банковите милиардери и други се нахвърли със сериозни обвинения  срещу Д. Тръмп и неговите 74 млн. симпатизанти и гласоподаватели. Предстоят съдебни процеси срещу инакомислещите. Байдън и неговата администрация възлагат на Съвета за национална сигурност задачата да се бори с вътрешния екстремизъм, наричан още вътрешен тероризъм. Тези и други решения и действия навеждат на мисълта, че САЩ възкресяват фашизма и болшевизма, братски прегърнати в едно цяло.
- Тризвездният американски генерал (в пенсия) Макинерни заяви, че това, което се случи в САЩ не беше просто „фалшификация на гласове“ а по-скоро „кибервойна“.  Според него това бяха военни действия срещу Америка с цел  сваляне на правителството  чрез фалшив изборен процес.
- Американските медии възкресиха в съзнанието ни изповедта на германския журналист Удо Улфкоте в книгата му „Купени журналисти“ с подзаглавие „Как политици, тайни служби и големите финанси управляват германските медии“. За съжаление, картината в САЩ е много по-грозна. Американските медии заглушиха гласа на действащия президент, както по тоталитарно време заглушаваха предаванията на радио „Свободна Европа“. Американският народ и неговият президент нямат право да слушат нещо различно от джендър-философията на новите управници. „Вашингтон пост“ съобщи,че „демократите в Конгреса ще забранят думите баща, майка, тя, той и други подобни, които няма да се използват в 117 конгрес на САЩ „ако бъде одобрен новият правилник на Камарата на представителите“. Според коментар на “Deutsche Welle”, публикуван в„Блиц“, думата на годината е they (то), която се използва за хора, които се определят като смесица от мъж и жена, или за хора, които напълно отричат двата пола.
- Доналд Тръмп направи някои грешки като влошаване на отношенията с Русия, Китай, Европа, арабските страни и Турция, които би могъл да избегне или да постигне някои договорености по дипломатически път. Санкциите за „Северен поток-2“, „Турски поток“ са незаконен рекет, който влоши отношенията на САЩ с  Европа. Наложеното от Вашингтон спиране на изгодните за България енергийни проекти , задължението да закупим на необосновано висока цена американски изтребители при 100% предварително заплащане, които дори не са произведени, безропотното и безплатно  приемане на наша територия на 4 американски военни бази са чиста проба изнудване. Продажните български управници приеха непочтените условия, само за да останат на власт.
- Във вътрешен план Тръмп има свои успехи. Успя да създаде нови работни места, намали безработицата до рекордните средно 2.5%, завърши голяма част от стената с Мексико, с което се съкращава притока на нелегални имигранти и  на наркотици,постави на здрави основи здравеопазването  и др.
- Време е лидерите на САЩ да разберат, че светът не е вече еднополюсен. Да разберат простата истина, че Америка не може да притежава и ръководи целия свят, съобразно нейните интереси. И още нешо – глобалисткият, неолиберален  модел не се приема от
огромния брой жители на САЩ и на останалия свят. Опитите за насилственото му налагане може да доведат до раздробяването на САЩ на по-малки държави, а по-лошият сценарий е гражданска война с непредвидими последици.


Русия

 

Страната с нейните несметни природни богатства е трън в очите на гладния за ресурси Запад. Старите и новите колонизатори използват различни средства за постигане на целите си - военни, икономически, политически, и изнудване и интриги. Военните не са им носили успех, с икономически и политически постигнаха разчленяването на Съветския съюз. Горбачов и Елцин вдъхнаха надежди на чакалите, но здравите сили в Русия попариха надеждите им за раздробяване на  федерацията. Президентът Владимир Путин възстанови военната и политическата мощ на страната, което принуди враговете й да я признаят за велика сила, с която трябва да се съобразяват. Въпреки това, САЩ и техните натовски пионки обградиха Русия с техни бази, а управниците  на непослушни съседни държави бяха сменени чрез държавни преврати или силен натиск. Наред с тези действия, САЩ обявиха и търговска и икономическа война на РФ посредством санкции. Задължават и европейските си лакеи да следват същата политика.
- Примери на политическа наглост:
   а/купуваш руски газ, ставаш зависим от Русия и подлежиш на санкции.
   б/ Купуваш втечнен американски газ на по-висока цена от руския, (не)ставаш зависим от САЩ, противно на всякаква логика и не подлежиш на санкции. Това е един от многото примери за изнудване и за обявена официално икономическа война на Русия.
- Други бойни действия срещу РФ се водят с помощта на купени медии които са рупор на тъмните соросо-ционистки сили. С фалшиви информации и публикации, те целят ампутиране на човешкото мислене и безрезервно приемане на всяка лъжа за истина.
- В битката срещу Русия,Западът използва и руски хора, готови да продадат родината и себе си за слава и пари.Те биха се радвали, ако всички ТВ канали по свята, пресата и  радиото ги представят целодневно като супергерои. Никой не пита Навални, какво може и какво предлага да направи за родината си, има ли качествата да бъде президент на тази голяма и богата държава? ЕП поискал да спрат „Северен поток 2“заради ареста на Навални. Той противопостави ли се, ако е патриот,  на това предло- жение, след като знае какви финансови щети ще донесе то на страната му? Не, радва се.

- Руският президент се обърна към участниците в януарския Световен икономически форум в Давос с думите, че светът рискува да започне конфликт на фона на нарастващата икономическа криза и сочи като основен проблем социалното разделение и увеличаване на бедността, като доходите отиват при 1% от населението. Руският президент очерта 4 приоритета: жилище, достойна заплата и пенсия, качествено здравеопазване и качествено образование. Байдън и неговото протеже Навални не изразиха по никакъв начин подобна загриженост. Още: Байдън  наредил цялостен анализ на разузнавателните данни със съмнения за интриги от страна на Русия, като се започне от обещаната награда (според него) за всеки талибан , убил американски военен в Афганистан и се стигне до намесата на Русия в президентските избори в САЩ.
Един неудобен за Вашингтон въпрос: защо има американски войски в Афганистан и какви доказателства има за руска намеса в изборите за американски президент?
   Ето това е интелектуалното ниво на американските управници, днес и вчера.
     - Обективно казано, Русия се движи във възходяща линия – по-бързо или по-бавно.
Лошо е положението при нейния най-силен опонент – САЩ, чийто разпад очакваме всеки момент. Началото ще даде, може би, независимият щат Тексас. Интересно е какви ще бъдат отношенията на Европа с новата американска  конфигурация.  


Китай

 

Страната се стреми да запълни вакуума в Близкия изток. Китай инвестира в Персийския залив в Гуадар в Пакистан и във военната база в Порт Судан. Проявява засилен интерес и към Беларус. Най-интересното е, че китайското Министерство на отбраната разпореди ,считано от 25 януари т.г., откриване на огън както по американски военни кораби, така и по граждански кораби, навлезли в териториалните води на страната. Остава открит въпросът, дали САЩ признават определените от Китай граници на териториалните им води и дали ще имат смелостта да ги нарушат, като знаят какво ще последва.


Германия

 

Една от най-грубите грешки на канцлера Ангела Меркел е участието й във фалшивото американо-натовско  песнопение „Анексия на Крим“. Меркел много добре знае, че Крим е бил винаги руски и бе върнат към родината Русия със свободен референдум, но нейните зависимости от Вашингтон я принудиха да се включи по задължение в американско-европейската кооперация срещу Русия. Същите тези фалшификатори откъснаха Косово от Югославия с „помощта“ на американските бомби, които са братски и демократични, затова Меркел и европейските й колеги не реагираха.
Същите европейски лидери, включително и Меркел, не реагираха и на друго посегателство срещу една независима държава – Република Кипър. Турски войски нахлуха в страната, откъснаха значителен парцел от нейната територия и го обявиха за турска република.
С изключителната помощ на САЩ бе извършен държавен преврат в Украйна. Пред погледа на Европа, която отново замълча. Нейните лидери не могат да критикуват, или, не дай Боже, да налагат санкции на вашингтонския си господар.
   Американското мероприятие в Украйна имаше две цели: 1. Пентагонът и ЦРУ да се настанят директно на руската граница и 2. САЩ да поискат от новото украинско правителство да анулира договора с Москва за руската военноморска база в Крим, а там да се настани американският военен флот. Вашингтон виждаше вече своите кораби в мечтания полуостров, но това  остана само мечта. Това е причината за проливаните крокодилски сълзи и за нестихващия, отчаян вой.
   Меркел покани над 1 млн. „гости“ от Близкия изток, Северна Африка и Афганистан. По наша информация, това не е било нейно еднолично решение, а наложено от масонско-ционисткото сдружение. Редакцията ни беше информирана от германски полицейски източник, че майката на Меркел е полска еврейка, т.е. Ангела е 100% еврейка. В това да си евреин няма нищо осъдително, но да си ционист е нещо много по-различно. Така, за над 1 млн. мюсюлмански имигранти вратите на Германия бяха широко отворени. Стигна се до изнасилвания, побоища, убийства. На германската полиция беше наредено да не издава националността на извършителите. Сблъсквайки се с жестоките криминални прояви, Меркел реши, след получаване на съответното съгласие, да разквартирува „гостите“ по други, предимно източноевропейски страни, но срещна отказ от повечето. Проблемът продължава да виси.
   В момента окупирана Германия и в частност Меркел са изправени пред сериозно изпитание – „Северен поток 2“. Натиск за неговото решение има от две страни – от САЩ, които искат  спирането му, за да продават на Европа своя по-скъп и с по-лошо качество втечнен газ, от другата страна са ЕС, с неговите предприемачи  и търговци и Русия. Вашингтон иска да спасява икономиката и финансите си при наличието на официално признат държавен дълг от 27 трлн.щ.д. По признание на пенсионирания председател на Американската сметна палата дългът възлиза на ок. 65 трлн. щ.д.
   Такъв огромен дълг не може да бъде изплатен с продажбата на газ и оръжия. За империалистическа държава, единственото решение е война – локална или световна. В разглеждания случай, Вашингтон ще предпочете вероятно локална, защото се предполага, че жертвата е по-слаба военно и ще бъде по-лесно преодоляна и ограбена. В случая със „Северен поток 2“ е трудно да бъде определен подхода на САЩ за спиране на проекта. Ако Европа и по-специално Германия  устоят на незаконния натиск, те ще извоюват най-после своята независимост и ще бъдат уточнени  на нова база бъдещите отношения със САЩ. Ако Меркел реши все пак да тръгне на компромис  със САЩ и на санкции срещу Русия, време е Москва да запознае германския народ и света със ЩАЗИ-досието на канцлера и на досието й от нейния 6-месечен престой в СССР за ускорено изучаване на руски език и..култура. Завиждам на търпението на руския президент Владимир Путин.

България

Братя, помогнете! Искам да напиша няколко хубави думи за нашия гениален премиер, на когото трябва да сме благодарни, че ни управлява, както той се изрази!
   Става дума за гиганта на мисълта, за недостижимия във всички сфери на изкуството, културата, науката и спорта, за великия държавен ръководител от световен ранг Бойко Борисов. Името му кънти по всички географски посоки, световни лидери го молят на колене за
съвети, канят го да изнесе вдъхновени речи  пред народите им, такива, с каквито дарява възлюбилия го български народ.
   Широко е Бойковото сърце. Раздава се, горкият, на наши и чужди, обикаля с магарешка каручка скъпата ни родина и поучава неукия български народ как се строят заводи, магистрали, детски градини, летища и ж.п.гари, как след строежа да започват ремонтите и как да скатаят от тях някой лев.
Държавни ръководители на братски държави, закъсали финансово, го молят да закупи техни самолетчета, макар и на хартия, но да ги заплати предварително на 100%.
Бойко плаща и спокойно чака някой ден да ги получи, но не на хартия. Дано!  Борисов прие на издръжка и закъсали с парите приятелски войничета и ги настани в 4 български помещения, да се поохранят децата.
   Поръчал си Борисов и малко, но красиво нощно шкафче. Зарадвал се майсторът за оказаното доверие и решил  да сложи в чекмеджето малък подарък за премиера. Така се отблагодаряват хората!
   С пословичните си управленски умения, Борисов издигна България до 1-вото място в ЕС по бедност и мизерия, по смъртност на възрастните и по почти двойно по-голяма смъртност при новородените в сравнение с тази в ЕС. Първи сме и по корупция по високите етажи на властта, по липсата на здравеопазване и правосъдие, пак там се е скрила и престъпността. Оценява ли някой усилията, които е положил нашият бащица, за да ни доведе до тази златна класация? Не вярвам.
   Добрите дела на Бойко не свършват до тук. Ръководен от хуманни чувства той изпрати над 2 млн. работоспособни сънародници в помощ на нуждаещия се спешно от работна ръка западен свят. Тези нашенци се оказаха и най-големия инвеститор на страната ни. Това е политиката на гениалния ни премиер! А какво ще се случи, ако проклетият вирус върне нашите кадри обратно в родината ? За тях няма да има заплати, спират и инвестициите. Как  да обясним тогава хуманното дело?
 Гениалните решения на нашия велик учител предизвикват завист в 4-те географски посоки.

8.09.20. “Neue Züricher Zeitung”: „Без милиардите от ЕС, властта в България би паднала Фактът, че ЕС подкрепя безкритично правителството в София, за много от проевропейски настроените демонстранти е горчиво разочарование“.
8.09.20. „Шпигел“ интервюира председателя на Върховния касационен съд.  Според журналиста, „вече повече от два месеца, в България почти всеки ден хиляди хора в цялата страна протестират срещу премиера Бойко Борисов. Те настояват не само за оставката на дясноконсервативното правителство и за нови избори, но и за фундаментални реформи в държавния апарат и съдебната система. Протестите бяха предизвикани от появилото се през юли видео, документирало злоупотребата с власт и корупция сред политиците“. ЕК се надява, че България ще продължи да прилага необходимите реформи, свързани с независимостта на съдебната система.
1.12.20. Sega.bg.  НСО опроверга Борисов: „Проверяваме всички, преди да влязат в дома му.“ Те допълват, че „проверяват за общоопасни предмети и вещества, а сред тях е са кюлчета злато или банкноти в евро“. А за пистолети?
29.11.20. Sega.bg.  „Файненшъл таймс“: „България залита към Унгария и Полша, а Брюксел помпа корупцията й с еврофондовете“, пише изданието и пита как така чекмеджето на нощното шкафче на премиера Бойко Борисов са пълни с пари. Поредната статия в британския всекидневник  разобличава корупцията на високо равнище, генерирана от управляващата партия ГЕРБ и толерирана от главната прокуратура.
5.12.20. news.bg.   България е на 1-во място в ЕС и на 25-то в света по смъртност от К-19 на глава от населението.
18.12.20. Френското списание „Поан“ публикува  голям очерк за българския министър-председател, в който описва последните му скандали, като започва със снимките от спалнята му.
Гръцко издателство отпечата на гръцки език книгата на Алеко Константинов „Бай Ганьо“. На корицата, за бай Ганьо беше представен нашият Бойко Борисов.

Казано накратко:

- В света не съществува международно право. Държави и големи формации, които се позовават на него демонстрират слабост и страх. Господства правото на силния.
- Съдилища и прокуратури, независимо международни или национални, са подложени в много случаи на политически или финансов натиск за определено решаване на дела.
- Партиите разделят обществото и насаждат омраза заради различия в политическите пристрастия.
- Свобода и демокрация реално не съществуват в днешния свят.
- Думи като морал, достойнство и чест са излезли от употреба.
- Бог е забравен, християнската ценностна система е отхвърлена и заменена с евро-атлантическата, при която убийствата, грабежите, физическия и морален разврат не се наказват, защото те са оръжието в ръцете на Сатаната, с което той унищожава божественото у човека и го прави слуга на Тъмните сили.
У нас:
Бойко Борисов, бившият член на Българската комунистическа партия, с неговите другари от БКП изградиха със западна помощ  Б отбора на БКП и изричат най-грозни хули по адрес на бившата си майка-партия, която ги е отгледала и осигурила добър и заможен живот до идването на промяната. Сега я замерват с камъни, защото охолният живот, многото пари и престижните постове им осигуряват световните господари от Запада. Заслужават ли тези политически проститутки нашето уважение и нашия глас на избори?
Не, категорично не. Те ядоха, пиха, грабиха и се веселиха, сега ги чака Сатаната.

Д-р Веселин СТОЯНОВ
София, 5 февруари, 2021 г.